Wil jij aan de slag met het veranderen van je eetgedrag?

Online groepstraject: ‘Meer balans in je eetgedrag!’

Gedurende 8 bijeenkomsten leer je samen met 6 andere deelnemers alles over de invloed van voeding op onze eetgewoonten en jouw gevoel van geluk. Je krijgt daardoor inzicht in de natuurlijke instincten die jouw eetgedrag bepalen. Zodat jij weet hoe je om kan gaan met een maatschappij vol verleidingen. Ook richten we ons op je algehele gevoel van geluk en gezondheid en de rol die voeding daarbij speelt. Ik geef je tools en leuke oefeningen om strategieën aan te leren, waar je een leven lang profijt van gaat hebben! Zodat je voortaan een relaxte houding hebt wat betreft je gezonde eetgedrag!

Individuele begeleiding

Wil je liever individueel aan de slag? Dat kan ook! Ik heb op dit moment nog 2 plekken beschikbaar voor een nieuw traject. Samen gaan we toewerken naar een aangename balans in je eetgedrag zonder daarbij je gezondheid te kort te doen. Een andere relatie met eten! Deze individuele begeleiding is mogelijk via (beeld)bellen. Woon je in de omgeving van Best dan kan er ook een face-to-face afspraak plaats vinden. Alle trajecten starten met een uitgebreid intakegesprek van 90 min. De duur van dit traject bepaal jezelf, we evalueren regelmatig om zo goed bij je persoonlijke doel aan te kunnen blijven sluiten.
Twijfel je of ik iets voor je kan betekenen?
Plan dan eerst een kennismakingsgesprek in.

I’m here to help!


Het is mijn missie om vrouwen zoals jij te helpen bij het vinden van gezonde eetbalans. Het belangrijk dat je de werking van je brein en eetgewoonten gaat begrijpen. Met mijn ondersteuning en aanmoediging ontwikkel je de juiste vaardigheden om op eigen kracht de balans in gezond eetgedrag (terug) te vinden. Het resultaat? Minder strijd met eten, meer gezondheid en gevoelens van blijdschap in jouw leven!

VOEDINGSPSYCHOLOOG EMMY

Ben jij er klaar voor?

De eerste stap om ergens te komen is beslissen dat je niet gaat blijven waar je bent!

Waar wil je vanaf? Wat wil je anders? Heb je genoeg van dat negatieve gevoel, het lage gevoel van zelfvertrouwen en constante trek in lekker eten? Of ben je misschien snel geïrriteerd? Slaap je slecht en ben je somber?

Voedingspsychologie is de wetenschap die kijkt naar hoe voedingstoffen onze stemming en emoties beïnvloeden. Er is sprake van een natuurlijke relatie tussen onze hersenen, darmen en voeding. Jouw gedrag zoals eetbuien of overeten hebben vooral te maken met de manier waarop we als mens zijn geëvolueerd en de aansturing van je brein.

Misschien heb je niets te verliezen en ben je de dagelijkse strijd met eten beu? Kies voor wat bij je past.

Disclaimer
Bij zeer ernstige psychische klachten waaronder bijvoorbeeld depressies en eetstoornissen is het belangrijk om de voedingspsychologie als aanvulling te beschouwen. Het is op geen enkele wijze een volledige vervanging voor een reguliere behandeling. Twijfel je? Neem dan vrijblijvend contact met me op zodat we samen kijken wat er wel of niet mogelijk is.